Ginny

Ginny

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Ginny is een lieve kruising, een teef geboren op 1 november 2022.

Ginny’s roots liggen in Bulgarije, maar zij woonde al weer een hele tijd in Nederland. 
Helaas kon er door verdrietige omstandigheden niet meer voor Ginny worden gezorgd en is zij naar ons overgebracht zodat wij op zoek kunnen naar een leuke baas voor Ginny.

 

Ginny is een ontzettend lieve, aanhankelijke hond zodra zij je kent. Met vreemde mensen en in nieuwe situaties is zij eerst afwachtend. Zo ook de eerste dagen bij ons. 
Maar zodra zij gezelschap kreeg van een andere sociale hond, verdween haar verlegenheid als sneeuw voor de zon en bleek Ginny een ontzettend leuke en aanhankelijke dame. Daarom denken wij dat het voor Ginny goed is om bij een andere, speelse, sociale hond geplaatst te worden. 

In haar eentje buiten aan de riem vindt Ginny veel spannend, vooral vreemde mensen. Een drukke woonomgeving zal dan ook niet bij haar passen, maar een baas in een rustige woonwijk kan prima. 

 

Wij wisten helaas niet veel over Ginny, maar hebben haar aardig leren kennen en hebben inmiddels meer informatie over haar. Zo luistert Ginny goed, is ze gek op water en hecht zich al snel aan je.  Ze wil graag bij je zijn en heeft een baas nodig die veel thuis is en leuke dingen met haar gaat doen.  
Ginny heeft jachtinstinct, samenwonen met katten is wellicht niet verstandig. 

Deze erg lieve knuffelkont verdient een leuke baas die rekening houdt met de onzekerheid die soms opspeelt en waar ze fijn een leuke soortgenoot heeft waar ze mee kan spelen en zich aan op kan trekken.

 

Wij weten niet of Ginny gesteriliseerd is, dus een reeds aanwezige hond zal een teef, of gecastreerde reu moeten zijn.

 

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.