Gino

Gino

  • Grootte: Klein
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Man

Over mij

Gino is een gezellig, ongecompliceerd kittenkatertje, geboren rond 27 juni 2023.

Gino is zoals een kitten hoort te zijn: vrolijk, ondernemend, nieuwsgierig en een tikkeltje ondeugend. Het gastgezin omschrijft hem als volgt:

Gino is een aanhankelijk kitten. Hij houdt van knuffelen, zodra hij klaar is met spelen ;-).
Zodra hij door heeft dat je in de buurt bent, komt hij er gelijk aan voor aandacht. Daarnaast speelt hij graag met zijn broertje Kees en een grote hobby is klimmen, liefst zo hoog mogelijk ūüôā

Zoekt u twee leuke kittens die goed met elkaar overweg kunnen? Dan zijn Gino en Kees een erg leuk duo!

 

Wij zoeken leuke nieuwe bazen die tijd en aandacht aan Gino kunnen besteden, want zoals elk kitten, zal ook Gino nog één en ander moeten leren natuurlijk.

Extra info: als vondeling binnengebracht | hartruisje (1 uit 6)  | Gino is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor castratie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  19 september as |

Vaccinaties:  Gino heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 3 oktober as. de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.