Gipsy

Gipsy

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Man

Over mij

Gipsy is een leuke kater, geboren op 26 mei 2023.

Omdat zijn baas niet meer goed voor hem en Goga kon zorgen, zijn zij naar ons overgebracht. Gipsy en Goga worden apart van elkaar herplaatst.

Gipsy is een erg leuke, aanhankelijke kater. Mensgericht en een knuffelkont eersteklas! Gezien zijn karakter zal Gipsy prima met kinderen samen kunnen wonen. Gipsy vindt het erg fijn om bij zijn baas/bazen te liggen en heerlijk geaaid en gekroeld te worden.

Bij bezoek kijkt hij eerst “de kat uit de boom”, maar al snel komt hij bij de visite. Gipsy kon goed met Goga en wellicht dat hij ook prima met een andere sociale kat kan samenwonen.

Gipsy wil erg graag naar buiten. Daarom zoeken wij een nieuwe baas waar hij vrij naar buiten kan. 

Voeding: Gipsy krijgt momenteel voeding om de spijsvertering te ondersteunen (Gastro Biome Hill’s). Wij verwachten dat dit over een tijdje afgebouwd kan worden en worden vervangen door reguliere kattenvoeding.

Extra info: afgestaan door eigenaar | recent gecastreerd |  Mag bij adoptie mee op/vanaf:  11 mei |

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.