Goofy

Goofy

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Goofy is speelse kater, geboren op 22 maart 2021. 

 

Omdat zijn baas teveel van huis was en omdat Goofy ook met de andere katten minder kon opschieten, is besloten om een nieuw thuis voor Goofy te zoeken.

Goofy is een heerlijk speelse kater. Hij is voor de mensen die hij kent aanhankelijk en komt op schoot wanneer hij er zin in heeft. Hij is blij wanneer je thuiskomt en geniet ervan om bij zijn baas in de buurt te zijn.

 

Bij vreemde mensen kan Goofy afwachtend zijn. Als hij je vertrouwt en mag, dan mag je hem ook oppakken. Maar Goofy bepaalt wanneer hij je daar leuk genoeg voor vindt 😉 .

Hetzelfde in de omgang met kinderen. Samenwonen met jonge kinderen past niet bij Goofy, ook niet omdat zijn spel soms aan de ruwe kant kan zijn. Oudere (10+) kinderen die hem in zijn waarde laten zullen geen probleem zijn.

 

Goofy was een binnenkat, maar wil wel graag naar buiten. Daarom zoeken wij een nieuwe baas waar Goofy tzt ook fijn naar buiten kan. Samenwonen met andere katten wil Goofy niet, de omgang met honden is onbekend.  Welke baas zoekt een kat om een fijne band mee op te bouwen?

 

Extra info: afgestaan | gecastreerd | recent gebit gereinigd

Mag bij adoptie mee op/ vanaf: direct

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.