Guppy

Guppy

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over Guppy

Guppy is een verlegen katertje, geboren rond 25 mei 2021.

Guppy moet nog erg wennen aan alle geluiden, mensen en geuren in het asiel en heeft even tijd nodig om je te vertrouwen. 

Wij merken dat, als je even rustig de tijd neemt, Guppy wel geniet van het aaien en kroelen. Het is vooral de eerste benadering die hij eng vindt.

Onze ervaring is dat dit soort kittens zich meestal goed ontwikkelen bij voldoende aandacht en doorzettingsvermogen en uiteindelijk uitgroeien tot leuke katten voor de eigen baas. Omdat Guppy verlegen en onzeker is plaatsen wij hem niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Wij zoeken een nieuwe baas die veel thuis is om Guppy de aandacht te geven die hij nodig heeft en bereid is om tijd en energie in Guppy te steken. Een baas die er van geniet om te zien hoe een verlegen katje langzaam meer vertrouwen krijgt,

Extra info: als vondeling binnengebracht |   Guppy is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor neutralisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle | Mag bij adoptie gelijk mee: ja |

Vaccinaties:  Guppy heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 28 september ’21 de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

INTERESSE?

Klik dan op de adoptiebutton hierboven.

Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld.
In deze mail wordt o.a. uitgelegd welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen.
Ben je hier nu al benieuwd naar? Kijk dan even bij de FAQ.

 

Gedurende COVID -19 werken wij alleen op afspraak.

Foto's