Hedwig

Hedwig

Over Hedwig

Leeftijd: 12 jaar
Geslacht: Poes, gesteriliseerd
Is het dier gechipt? Nee

Met pijn in ons hart zoeken wij een nieuw plekje voor Hedwig.
Sinds we kinderen hebben, merken we dat ze niet gelukkig is en altijd weg is. We hebben het een paar jaar geprobeerd, inclusief plekjes creëren waar de kinderen niet kunnen komen. Maar we merken dat ze gewoon niet blij is.

Hedwig is een lieve, sociale en aanhankelijke poes en kan prima samen met honden en wat oudere kinderen. Kleine kindjes krijgt ze teveel stress van.

Samen met andere katten verwacht ik na de wenperiode geen bijzonderheden, alhoewel ik denk dat ze beter tot haar recht komt in haar eentje.

 
Daarnaast is het voor haar heel belangrijk dat ze een tuin heeft om naar buiten te kunnen gaan. Als ze geen mogelijkheid heeft om naar buiten te kunnen, wordt het een hele ongelukkige poes.

 

We willen haar echt graag nog fijne jaren geven door een fijnere plek voor haar te vinden, waar ze haar vrolijke, speelse en sociale zelf kan zijn. Wie kan en wil haar dit geven?

Omgang met honden: Goed
Omgang met katten: Redelijk
Kan met kinderen? Ja, vanaf 6 jaar en ouder
Omgang vreemde mensen / bezoek: Goed, allemansvriend
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 8 uur (hele dag)
Is de kat gewend om naar buiten te gaan? Ja, moet los naar buiten
Is het dier gesteriliseerd: Ja
Medische bijzonderheden van belang voor een nieuwe eigenaar: Geen

Woonplaats waar het dier verblijft: Zwolle
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-14150030

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

Hedwig bemiddeling

input: 23-8