Helva

Helva

Over Helva

Graag stel ik Helva aan jullie voor!
Helva is 15-4-2022 geboren in Turkije en nu al even in Nederland. Ze heeft een schofthoogte van 55 cm.

 

Helva is een schat van een hond! Zacht en rustig van karakter; ze blaft nooit. 

In huis is het een lieve, aanhankelijke knuffelkont. Ze ligt graag achter de stoel en beschouwt dit als een veilig plekje. Houdt van spelletjes en snackjes op vaste momenten, waarvoor ze je ook komt halen. Aanlijnen, afdrogen, oogjes schoonmaken enz. vindt ze prima.

Het is een hond die structuur, vaste rituelen en voorspelbaarheid prettig vindt. In het gezin waren ook 2 katten aanwezig met wie zij goed kon opschieten. Van plotselinge harde geluiden zoals vuurwerk, metaal en gassende motoren schrikt Helva nog steeds. Ze trekt dan flink aan de riem en wil vluchten.

 

Wij zoeken adoptanten in een rustige woonomgeving, die – bij voorkeur – ervaring hebben met een angstige hond. Het zou fijn zijn als er al één (of meer) sociale honden aanwezig zijn, aan wie zij zich kan optrekken. Tijd en geduld zijn belangrijke sleutelwoorden.

 

Plaats waar het dier verblijft: Zwolle
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-18650472

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

input: 5-4