Hero

Hero

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Hero is een mooie kater, met een geschatte geboortedatum van 12 januari 2016.

Hero is als ongecastreerde vondeling binnengebracht, met een manke voorpoot. Een baas heeft zich niet meer voor hem gemeld. De voorpoot is genezen, Hero is gecastreerd en nu mogen wij op zoek naar een nieuwe baas voor Hero. 


Hero heeft zich waarschijnlijk altijd zelf moeten redden. En als ongecastreerde kater heb je sowieso geen makkelijk leventje. Dat heeft hem gevormd tot een zelfstandige kat die weet wat hij wel wil en wat hij niet wil. Hij is lief en aanhankelijk, maar wil graag alles zelf bepalen. Wij vermoeden dat hij in de komende weken als zijn hormonen verder af gaan nemen, nog aanhankelijker gaat worden en zich meer op zijn bazen gaat richten. 

Hero zal bij een nieuwe baas zeker de mogelijkheid moeten hebben om t.z.t. fijn naar buiten te kunnen. Een kattenluik zou voor hem ideaal zijn. 
Of Hero met andere katten kan is (nog) niet bekend. Gezien zijn recente castratie is samenwonen met andere katten (nog) niet verstandig. 

 

Extra info: als vondeling binnengebracht | recent gecastreerd |  mist een aantal snijtanden bovenin | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct |

 

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.