Honey

Honey

  • Grootte: Klein, Medium
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Honey is een lieve jonge poes geboren rond 2 mei 2023.

 

Lieve Honey werd eind juni gevonden met een verlamd pootje. Er bleek niets gebroken en wat er precies is gebeurd blijft gissen.
Gelukkig is zij liefdevol opgevangen door een gastgezin waar zij omringd met alle liefde, rustig kon herstellen.

En inmiddels gaat het zoveel beter met Honey!

Zij gebruikt haar aangedane pootje weer. Niet helemaal goed, maar ze redt zich er prima mee. Ondanks dat dat pootje wat zwakker is beperkt dat haar niet met rennen, spelen en klimmen. Wanneer Honey moe is dan ontlast ze haar rechter voorpootje wat meer.

Het gastgezin stimuleerde/ masseerde dat pootje regelmatig en probeerde om door te spelen dat pootje extra te stimuleren. Misschien dat er nog wat verbetering in komt. Het gastgezin omschrijft haar als volgt: 

Honey is een lief, onderzoekend, speels en vriendelijk kitten. Ze is opgegroeid met 2 tieners in huis dat klikte erg goed. Honden is zij niet mee bekend, maar met een ander “pleegkitten” dat hier gelogeerd heeft was ze (na even aftasten) na een dag vooral nieuwsgierig en wilde ze spelen.

Bij sommige mensen die ze niet moet ze misschien nog even wennen, maar meestal is ze erg nieuwsgierig.

Wij zoeken een nieuwe baas die tijd heeft voor Honey, want Honey zal nog e.e.a. moeten leren natuurlijk.

 

Extra info: Honey is nog te jong voor sterilisatie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor sterilisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle | Mag bij adoptie mee: direct.

Vaccinaties: Honey heeft de opvolgende kittenvaccinaties gehad. Dat betekent dat zij pas in augustus 2024 opnieuw gevaccineerd hoeft te worden.

Foto('s)

4920 Honey (1)

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.