Jack

Jack

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Jack is een lieve kater, geboren op 16 juni 2022.

 

Jack is na het overlijden van zijn baas samen met poes Mila naar ons overgebracht. En nu mogen wij op zoek naar een leuke nieuwe baas voor Jack.

Jack is een lieve kater. Hij houdt van knuffelen en aandacht. Soms vindt hij alles eerst een beetje spannend, maar wanneer hij rustig benaderd wordt, breekt het ijs al snel en wil hij graag geaaid worden ūüėČ .


Wij zoeken een leuke baas waar geen jonge kinderen wonen. Oudere kinderen (10+) die rustig met hem omgaan zullen vast geen enkel probleem zijn.

 

Wij weten niet of Jack een binnen- of buitenkat was. Wij gaan er van uit dat Jack gewend is om naar buiten te kunnen. Wij zoeken dus een nieuwe baas waar dat ook weer kan.

Voeding: krijgt momenteel Satiety Weight Management brok

Extra info: herplaatsing wegens overlijden eigenaar | gecastreerd  moet afvallen,  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  7 mei |

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.