Jane

Jane

  • Grootte: Klein, Medium
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Jane is een lieve jonge poes geboren op 4 april 2023.

Omdat de verzorging tekort schoot, hebben de instanties ingegrepen in het leven van Jane. Na een ander tijdelijk onderkomen is Jane naar ons overgebracht en mogen wij op zoek naar een nieuwe, fijne baas voor haar. Het gastgezin omschrijft Jane als volgt:

Jane is enorm knuffelig, spint de hele tijd om je heen en is waar wij zijn. Jane gaat ook gerust bij vreemden en bezoek kijken.

Jane heeft hier met 3 kinderen onder de 6 jaar gewoond en ze is dol op ze, ze is waar zij zijn, zoekt ze op en laat haar gewillig optillen en knuffelen.


De omgang met andere katten is goed. Jane heeft bij ons samengeleefd met pleegbroertje Jaxx en zij doen het goed samen. Als speelt Jaxx liever dan Jane en als ze er genoeg van heeft snauwt ze wel even van haar af.

Jane woonde hier met onze hond Koosje, zij zijn in deze korte tijd echt vrienden geworden en trekken de hele dag samen op. Ze speelt met Koos op een leuke manier, laat zich wassen en wast op haar beurt de hond. Fantastisch!

 

Extra info:  overgenomen van andere opvang |  Jane is nog te jong voor sterilisatie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor sterilisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle |  behandeld tegen niesziekte & behandeld voor oorontsteking |  Mag bij adoptie mee: na de tweede kennismaking.

 

Vaccinaties:  Jane heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 3 oktober as. de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.