Jannie

Jannie

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over mij

Jannie is een lief, ietwat afwachtend kittenpoesje, geboren op 19 april 2022.
Samen met broertje André is zij  afgestaan nadat haar baas beide kittens niet kon verkopen. 

Jannie is het tegenovergestelde van haar “haantje de voorste” en extraverte broertje.
Jannie benadert alles rustig en voorzichtig en wanneer ze iets niet vertrouwt, dan blijft zij eerst op een afstandje.  Zij laat zich wel makkelijk oppakken, maar is (nog) geen schootkat.  Jannie kon prima opschieten met de aanwezige hond en ook met de andere katten. 

Omdat Jannie soms nog onzeker is, zijn jonge kinderen te druk voor Jannie. 

Wij zoeken leuke nieuwe bazen die tijd en aandacht aan Jannie kunnen besteden, want zoals elk kitten, zal ook Jannie nog één en ander moeten leren natuurlijk.

 

 

Extra info: afgestaan door eigenaar |  Jannie is nog te jong voor sterilisatie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor sterilisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct |

 

Vaccinaties:  Jannie heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 9 augustus as. de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.