Jaxx

Jaxx

  • Grootte: Klein, Medium
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Man

Over mij

Jaxx is een leuk kittenkatertje geboren op 23 mei 2023.

Omdat de verzorging tekort schoot, hebben de instanties ingegrepen in het leven van Jaxx. Na een ander tijdelijk onderkomen is Jaxx naar ons overgebracht en mogen wij op zoek naar een nieuwe, fijne baas voor hem. Het gastgezin omschrijft Jaxx als volgt:

Jaxx is naar ons enorm knuffelig, hij spint de hele tijd om je heen en is waar wij zijn. Hij is naar vreemden wat terughouden en tast de situatie eerst even af. Jaxx heeft hier met 3 kinderen onder de 6 jaar gewoond en hij moest daar enorm aan wennen maar al gauw laat hij zich knuffelen en tillen. Hij zoekt ze niet actief op.

 

De omgang met andere katten is goed. Jaxx heeft bij ons samengeleefd met pleegzus Jane en zij doen het goed samen. Als speelt Jaxx liever dan Jane en gaat onuitputtelijk door ūüėČ . Hij wilde in het begin niets weten van onze hond en stond op 2 achterpoten klaar om te vechten. Nu na een aantal weken gaat het goed en begint hij steeds vaker bij haar te liggen als zij slaapt.

Wij gaan hem ontzettend missen maar vonden het mooi om hem van bang katertje te zien opbloeien naar een katje wat graag bij je ligt en knuffelt.

Extra info:  overgenomen van andere opvang |  Jaxx is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor castratie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle |  behandeld voor middenoorontsteking |  Mag bij adoptie mee: na de tweede kennismaking.

Vaccinaties:  Jaxx heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 3 oktober as. de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.