Jessy

Jessy

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Jessy is een Duitse Herder, een teef geboren op 15 juni 2017.

Instanties hebben een tijdje geleden ingegrepen in het leven van Jessy en zij is naar een tijdelijk onderkomen overgebracht. Inmiddels verblijft Jessy bij ons en mogen wij op zoek naar een nieuwe, passende eigenaar voor haar.

Wij kennen Jessy nu een tijdje en zien een erg baasgerichte hond die voor mensen die ze kent erg lief is. In de speelweide ligt ze rustig te zonnen en wanneer een verzorger aan het werk is in de speelweide, gaat ze erg gezellig bij liggen. Naar mensen die zij niet kent is Jessy waaks en inbrekers zullen geen kans hebben bij haar.

Wij zoeken een specifieke plek voor Jessy, een eigenaar die herderervaring heeft en waar geen kinderen over de vloer komen. Deze nieuwe baas woont in een rustige omgeving waar het geen drukte van belang is met andere honden en/ of katten.

Omdat Jessy reeds door instanties weg is gehaald bij haar vorige baas, zijn er een aantal voorwaarden die gesteld zijn bij herplaatsing.
Wij nemen deze voorwaarden graag met u door bij serieuze belangstelling.

In grote lijnen zijn de belangrijkste voorwaarden dat Jessy in openbare ruimten een muilkorf moet dragen, dat zij niet in de nabijheid van kinderen en/of andere honden/ katten mag komen en dat ontsnapping van erf/uit tuin onmogelijk gemaakt moet worden door gesloten hekwerk rondom van minimaal 2 meter met een poortdeur die op slot kan.

Welke eigenaar zoekt een leuke, baasgerichte hond en kan aan deze voorwaarden voldoen?

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.