Jochem

Jochem

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Jochem is een leuke Labrador Retriever, een reu geboren op 15 februari 2021.

Omdat de verzorging tekort schoot, hebben de instanties ingegrepen in het leven van Jochem. Na een ander tijdelijk onderkomen is Jochem naar ons overgebracht en mogen wij op zoek naar een nieuwe, fijne baas voor hem.


Jochem heeft weinig anders dan een kennel gekend in zijn jonge leven, maar dankzij zijn Labrador-genen is hij nieuwsgierig en begroet de meeste mensen al vriendelijk en enthousiast.
Hij loopt inmiddels al lekker mee aan de riem tijdens de wandeling en is sociaal naar andere honden.

Jochem is erg leergierig en wij verwachten dat hij dan ook snel het zindelijk worden in huis op gaat pakken. Met de juiste begeleiding, veel naar buiten en belonen denken wij dat hij dat snel onder de knie heeft.
Wij zoeken een nieuwe baas voor Jochem die tijd heeft voor deze vrolijke man en bereid is om zeker de eerste periode extra te investeren in de gewenning van het huiselijke leventje.

 

Extra info: overgenomen van andere opvang | niet gecastreerd |

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.