Joep

Joep

Over Joep

Leeftijd: 2,5 jaar
Geslacht: Man, niet gecastreerd
Grootte: Middelgrote hond
Datum van vaccinatie(s): 21-7-23
Is het dier gechipt? Ja

Hallo ik ben Joep!
Ik kom oorspronkelijk uit Italië, daar is mijn ras Maremma bekend om het bewaken van de schaapskuddes in de bergen vooral tegen wolven. Ik heb een mooie witte vacht en sta hoog op mijn poten.

In huis ben ik heel rustig, languit in de mand of in de tuin. Buiten vind ik het nog heel spannend allemaal en snap het niet zo goed. Mijn baasje en zijn kids zijn goed voor mij alleen merk ik dat ik gelukkiger ben waar ik meer aandacht krijg en meer ruimte, zoals op een erf van een boerderij waar ik vrij rond kan rennen en chillen. Ik kan goed luisteren maar ben soms ook eigenzinnig wel.

Ik hoop dat iemand mij leuk vind en dat ik een ander warm plekje kan vinden, dat zouden mijn baasje en zijn kids fijn vinden.

Omgang met honden: Redelijk
Omgang met katten: Slecht
Omgang met kinderen? Goed vanaf 10 jaar en ouder
Omgang vreemde mensen / bezoek: redelijk, ene wel, ander niet
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 6 uurtjes
Zijn er medische bijzonderheden: Nee

Woonplaats waar het dier verblijft: Meppel
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-52685607
Overnamekosten: Geen overnamekosten. Ik wil graag dat hij bij iemand terecht kan die meer aandacht aan hem kan geven, het is echt een lieverd!

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

input: 25-5