John

John

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

John is een Friese Stabij (kruising), een reu geboren op 9 augustus 2018  (geschat).

Vanwege omstandigheden hebben instanties ingegrepen en is John naar een tijdelijk onderkomen overgebracht. Inmiddels verblijft hij bij ons en mogen wij op zoek naar een nieuwe, fijne baas voor John.

 

 

John is een leuke, mensgerichte Stabij, maar hij kan in eerste instantie erg onzeker zijn. Wij hebben geen idee hoe het leven van John er vroeger uit heeft gezien, maar dat zou het kunnen verklaren.

Hij kijkt eerst “de kat uit de boom”, maar zodra hij de mensen kent ontpopt John zich als een vrolijke hond die graag in de buurt van zijn mensen is. John is de ideale hond om lange wandelingen mee te maken, hij loopt voorbeeldig mee aan de riem en negeert andere honden die je tegenkomt.
Hij is rustig in de kennel en wij verwachten dat hij na gewenning ook prima eventjes alleen thuis kan blijven zonder problemen.

 

John weet daarnaast ook goed wat hij wil en niet wil 😉 .
Wanneer hij soms iets moet en hij daar geen zin in heeft, bromt hij rustig even. Bij een stabiele baas ziet hij al snel dat dat niets uithaalt en doet hij gewoon wat je van hem verlangt. John heeft dus behoefte aan duidelijkheid en structuur. Wij zien John het best herplaatst bij een baas die eerder honden heeft gehad en kennis heeft van hondengedrag. Samenwonen met kinderen onder de 15 jaar lijkt ons niet verstandig.

 

Al met al is John echt een leuke hond voor de baas met structuur en die van lange wandelingen houdt!

 

Extra info:  overgenomen van andere opvang |  gewicht: 19 kilo |  

 

Kennismakingen hond: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.