Juna

Juna

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Juna

Naam: Juna
Ras: Kruising Mechelse Herder/Turkse Berghond
Geb. datum:   18 mei 2014
Geslacht: teef, steriel
Kleur: wit met bruin
Formaat: groot

Voor Juna zijn we op zoek naar een terrein of erf waar ze kan doen waar ze erg goed in is, namelijk waken. We merken dat ze het fijn vindt om buiten te zijn. Hier op het veld scharrelt ze graag rond of ligt heerlijk te relaxen. Ze komt pas in actie zodra er iemand komt die ze niet kent. Ze maakt dan ook echt wel indruk en deze persoon zal dan ook niet verder komen dan het hek.

Juna zou ook kunnen leven als huishond alleen heeft ze wel iemand nodig die voldoende kennis heeft van hondengedrag en misschien nog wel belangrijker, beschikt over natuurlijk leiderschap. Want dat is voor Juna erg belangrijk. Zodra het voor haar niet duidelijk is wat er van haar verwacht wordt, gaat ze het zelf regelen. Ze kan dan heel erg fel uitvallen. Het is dus heel belangrijk dat je als nieuwe eigenaar de touwtjes in handen houdt.

Kenmerken:
Kan bij reuen: eventueel
Kan bij teven: eventueel
Kan bij katten: nee
Kan bij kleine kinderen: nee
Kan bij grote kinderen: nee
Alleen thuis blijven: opbouwen

Juna verblijft niet in Zwolle, maar bij een collega dierenopvang in Wassenaar.

Geïnteresseerden in Juna kunnen contact opnemen met Nationale Dierenzorg via: 070-5179852 / hondenpension@ndz.nl

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's