Kay

Kay

  • Grootte: Groot, Medium
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Kay is een klein uitgevallen Husky, een gecastreerde reu geboren op 8 maart 2022.

 

Na druk van de instanties is Kay afgestaan door zijn eigenaar, amper 9 kilo zwaar. In korte tijd is Kay met goede voeding flink aangekomen en weegt hij ruim 15 kilo. 

 

Kay is een leuke, sociale hond en zoals de meeste Husky’s is hij dol op andere honden. Bij ons deelt hij zijn buitenkennel met Mido, een Boomertje en die twee zijn dikke vrienden.  Ook naar mensen is Kay open en sociaal. 

Fijne wandelingen en buiten zijn vindt Kay heerlijk, ook iets dat hij gemist heeft bij zijn vorige baas.

 

Wij zoeken een leuke baas (met tuin) die tijd voor Kay heeft en ervaring heeft met Poolhonden, of zich er in verdiept heeft.

Of Kay alleen thuis kan blijven is niet bekend, dus zoeken wij een nieuwe baas die veel thuis is. Een andere sociale hond zal Kay erg gezellig vinden!

 

Kay’s gebit is erg vies. Dit wordt op 10 april as. nog onder narcose gereinigd. Daarna mag Kay (met frisse adem 😉 ) het asiel verruilen voor een leuke baas. Wij starten al wel vast de kennismakingsgesprekken.

 

Extra info:  gecastreerd 
Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

 

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.