Kayo

Kayo

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Man

Over mij

Kayo is een prachtige Husky reu, geboren op 04 november 2018.

Hij is als vondeling aangetroffen, voorzien van een chip die nergens in de Nederlandse databanken geregistreerd stond. Wij zijn er achtergekomen dat Kayo uit Frankrijk komt en dat hij bewust achtergelaten is op de plek waar hij aangetroffen is omdat zijn laatste baas geen woon- of verblijfplaats meer had en geen geld om Kayo te verzorgen. Nu is het dus tijd voor een nieuwe start voor Kayo!

 

Kayo is een leuke hond, open en sociaal in het contact met mensen. Naar andere honden is hij zelfverzekerd. Samenwonen met een andere zelfverzekerde reu is dan ook niet aan te raden. Met een teef samenwonen zal Kayo vast gezellig vinden zodra het klikt.

Oudere kinderen (10+) zullen geen probleem zijn voor Kayo.  Uit voorzorg herplaatsen wij hem niet in een situatie met katten of kleine dieren.

 

Wij zoeken voor Kayo een nieuwe baas die verder kijkt dan alleen zijn mooie looks. Een Husky is een geweldige hond, maar wel voor de juiste baas en in de juiste situatie. 

Kayo is geen hond voor een appartement of voor een baas waar hij veel alleen moet zijn. Wij zoeken eigenlijk een Husky-fanaat die veel thuis is, de ruimte heeft voor Kayo en die ook aan zijn bewegingsbehoefte kan voldoen.

 

 

Extra info:  als vondeling binnengebracht | gecastreerd | schofthoogte ongeveer 50-60 cm. |
Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen 

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.