Kees

Kees

  • Grootte: Klein
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Man

Over mij

Kees is een gezellig, ongecompliceerd kittenkatertje, geboren rond 27 juni 2023.
Kees is zoals een kitten hoort te zijn: vrolijk, ondernemend, nieuwsgierig en een tikkeltje ondeugend. Het gastgezin omschrijft hem als volgt: 


Kees is een vrolijk, speels kittenkatertje. In vergelijking met zijn broertje Gino is Kees rustiger.
Kees moet je even leren kennen en kan eerst eventjes afwachtend zijn. Zodra hij je kent komt hij al gauw naar je toe voor aandacht ūüôā
Hij speelt graag met zijn broertje Gino, dus als u twee leuke kittens zoekt die goed met elkaar overweg kunnen, dan zijn Kees en Gino een erg leuk stel!

 

Wij zoeken leuke nieuwe bazen die tijd en aandacht aan Kees kunnen besteden, want zoals elk kitten, zal ook Kees nog één en ander moeten leren natuurlijk.

Extra info: als vondeling binnengebracht |  Kees is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor castratie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  19 september as |

Vaccinaties:  Kees heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 3 oktober as. de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.