Lady

Lady

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Lady is een Bulldog teef geboren op 12 december 2017.

Omdat de verzorging tekort schoot, hebben de instanties ingegrepen in het leven van Lady. Na een ander tijdelijk onderkomen is Lady naar ons overgebracht en mogen wij op zoek naar een nieuwe, fijne eigenaar voor haar.

 

Wij hebben begrepen dat Lady toen zij bij haar eigenaar is weggehaald, echt graatmager was. Zeker 10-15 kilo te licht. Inmiddels zie je hier gelukkig weinig meer van, al kan zij nog wel een paar kilootjes gebruiken. 

Lady was de eerste dagen erg van slag, maar trok gelukkig snel bij. De mensen die zij kent vindt zij erg leuk en dan is zij ook altijd blij om je te zien. Of Lady met jonge kinderen kan weten wij niet, maar gezien haar verleden zien wij haar beter herplaatst bij mensen zonder kinderen, of vanaf 15 jaar ongeveer.

Lady kan prima even alleen blijven, zij ligt dan lekker te slapen. Buiten reageert zij op andere honden best rustig, e.e.a. hangt wel af van hoe de andere hond op haar reageert. Wellicht kan ze met een sociale, stabiele hond samenwonen, maar dat zal zeker moeten klikken. 

Lady zal niet veel buiten lekker hebben gewandeld denken wij, want zij is snel onzeker. Toch loopt zij best goed aan de riem mee en zien wij haar vertrouwen iedere dag groeien!

Welke Bulldog-liefhebber heeft tijd, ruimte en liefde voor deze dame?

Extra info:  overgenomen van andere opvang |  Lady wordt nog gesteriliseerd voor adoptie 

Kennismakingen hond: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.