Larry

Larry

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over Larry

Larry is een gezellig ongecompliceerd kittenkatertje, geboren rond 7 september 2021.

Larry is zoals een kitten hoort te zijn: vrolijk, ondernemend, nieuwsgierig en een tikkeltje ondeugend.

Het gastgezin omschrijft hem als volgt: Larry is een lief, baldadig, speels en nieuwsgierig katertje. Samen met zijn moeder en broertjes opgegroeid in een gastgezin met twee andere volwassen katten. Larry is best wel brutaal en naast al het beschikbare speelgoed, vindt hij het leuk om ook met andere dingen die hij in huis vindt (zoals bv decoratiemateriaal) te spelen. 

Verder vindt hij het leuk om hard door de kamer te rennen, te spelen met balletjes en een kattentunnel. Ook een blad van een plant,  of een papiertje van snoep is geweldig om mee te spelen.

Larry komt niet naar je toe om geknuffeld te worden maar als je hem oppakt en knuffelt dan vindt hij dat goed. Wanneer hij uitgespeeld is, komt hij bij je liggen op de bank. Larry is niet bang, ook niet voor de twee andere volwassen katers in huis. Hij was nieuwsgierig naar ze en kan prima geplaatst worden in een huis waar een andere kat of katten aanwezig zijn.

 

Extra info: als vondeling binnengebracht |   Larry is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor castratie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op: 23 november as.  |

Vaccinaties:  Larry heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 7 december ’21 de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

INTERESSE?

Klik dan op de adoptiebutton hierboven.

Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld.
In deze mail wordt o.a. uitgelegd welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen.
Ben je hier nu al benieuwd naar? Kijk dan even bij de FAQ.

 

Gedurende COVID -19 werken wij alleen op afspraak.

Foto's