Leah

Leah

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Leah

Leah is een mooi Hollands Herder teefje, geboren in oktober 2016.

 

Lieve Leah kan niet alleen thuisblijven, dat is Leahs grootste “probleem”.
Bij haar laatste baas werd dit opgelost door haar in de auto mee te nemen en dan blijft zij wel rustig wachten tot haar baas de boodschappen heeft gedaan.

Leah is een lieve hond die graag actief bezig is. Met alleen rondje rond het blok doe je haar geen plezier, Leah wil er graag samen met de baas lekker op uit.

Leah zal ook met oudere kinderen kunnen (12+) en is vriendelijk naar bezoek. Zeker naar de mensen die ze kent is Leah een baasgerichte knuffelkont.  Met andere honden of katten kan Leah niet.

Inmiddels loopt ze keurig mee aan de Gentle leader. Haar vaste verzorgers wandelen met haar aan een normale halsband en als je overwicht op haar hebt, negeert ze andere honden. Tenzij die te dichtbij komen.

Wij zoeken voor Leah een baas waar ze weinig (of liefst niet) alleen thuis hoeft te blijven. Een baas die rekening houdt met het feit dat Leah geen andere honden of katten in haar buurt wil en waar de tuin / het erf goed afgezet is.

Leah is gebaat bij een consequente aanpak (niet te verwarren met hardhandig). Rust, regelmaat en duidelijkheid is belangrijk voor haar. 

Kunt u Leah dit bieden?

28-2-’21: Leah start binnenkort met haar training via Dutch Cell Dogs.
Na deze training is zij beschikbaar voor adoptie. Meer informatie over deze training en het adoptieproces vindt u HIER

COVID - 19

Vanaf heden werken wij i.v.m. Covid19 alleen op afspraak. Indien u interesse heeft, vult u dan alstublieft eerst online het adoptieformulier in.

Foto's