Lex

Lex

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over Lex

Lex is een gezellig ongecompliceerd kittenkatertje, geboren rond 20 juli 2021.

Lex is zoals een kitten hoort te zijn: vrolijk, ondernemend, nieuwsgierig en een tikkeltje ondeugend.

Het gastgezin omschrijft hem als volgt: Lex is een speels en relaxt katertje. Hij heeft veel gespeeld en gedold met zijn zusje en pleegzusje. Al kon hij niet alle capriolen en achtervolgingsspelletjes helemaal goed volgen, want Lex heeft staar aan beide oogjes.

Hij is wat voorzichtiger en bedachtzamer dan de andere twee. Wel heeft hij zoveel zicht dat hij achter een balletje aan kan rennen, en op de bank kan springen. De tafel is echter buiten zicht. Ook wel weer makkelijk. 😉 Het op schoot komen zitten begint hij langzamerhand ook te waarderen, en als hij geaaid wordt, spint hij als de beste! 

Het is heerlijk om te zien welke vorderingen hij maakt, en we gunnen hem van harte een goed thuis. Met de aanwezige (rustige) hond kon Lex het goed vinden, hij lag er graag tegenaan.

 

Extra info: als vondeling binnengebracht | behandeld tegen niesziekte |  staar in beide ogen, zicht is minder.  | Lex is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor neutralisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie gelijk mee: ja |

Vaccinaties:  Lex heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 26 oktober ’21 de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

INTERESSE?

Klik dan op de adoptiebutton hierboven.

Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld.
In deze mail wordt o.a. uitgelegd welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen.
Ben je hier nu al benieuwd naar? Kijk dan even bij de FAQ.

 

Gedurende COVID -19 werken wij alleen op afspraak.

Foto's