Lexi

Lexi

Over Lexi

Leeftijd: 11 maanden (10/2021)
Geslacht dier: Vrouw
Grootte: Grote hond
Is het dier gechipt? Ja

Wij zoeken een nieuw huisje voor onze Lexi.

 

Ze is 11 maanden oud en komt uit Spanje. Ze is een rescue pup, dus we weten niet precies wat voor ras ze is. Het is wel duidelijk dat er Spaanse Hazewindhond (Galgo o.i.d.) in haar zit. Ze heeft enorm veel energie en is ontzettend sociaal. Ze heeft veel beweging nodig en vind het heerlijk om bijvoorbeeld een stuk met je te gaan rennen naast de fiets.

Lexi is heel lief tegen onze twee kinderen die beide nog geen twee jaar oud zijn, en kan ontzettend goed met andere honden. Ze heeft wel een beetje een jachtinstinct en vind het heerlijk om uren achter vogels en konijnen aan te vangen. Ze is zindelijk en luistert naar de basis commando’s. Ook kan ze goed aan de lijn lopen.

Wij hebben in Spanje gewoond en hebben Lexi gekregen toen ze 8 weken oud was. Helaas moesten wij door omstandigheden terug naar Nederland, en zo doende is Lexi met ons meegekomen. In Spanje hadden wij een zeer grote omheinde tuin en woonden we samen met iemand met 2 hondjes, waardoor ze altijd lekker buiten kon spelen en haar energie kwijt kon. Helaas is dat nu niet meer het geval, en met twee hele kleine kindjes in huis, geen omheinde tuin en beiden een baan krijgt Lexi niet de aandacht en beweging die zij verdient.

Daarom hebben wij met pijn in ons hart besloten een beter plekje voor haar te zoeken. Voorkeur heeft een familie die veel thuis is, een omheind perceel heeft zodat ze veel naar buiten kan en het liefst al een of meerdere andere honden heeft. Kinderen is geen enkel probleem, katten weten we niet.

Lexi is gechipt, gevaccineerd en ontwormt. Ze heeft een paspoort en is een maand geleden nog volledig gecheckt door de dierenarts.

Ze slaapt s’ nachts in een bench, deze krijg je er ook bij.

 

We zoeken een gouden mandje voor Lexi waar ze de rest van haar leven mag blijven en wat goed voelt voor ons. We willen je dus graag eerst wat beter leren kennen voordat we Lexi zomaar weg doen.

 

We kijken ernaar uit om iemand te ontmoeten die Lexi het leven gaat geven dat ze verdient!

 

Omgang met honden: Goed
Omgang met katten: Onbekend
Kan met kinderen? Ja, vanaf baby leeftijd
Omgang vreemde mensen / bezoek: Goed, allemansvriend
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 2 uurtjes
Is het dier gesteriliseerd: Nee
Medische bijzonderheden: Nvt

 
Woonplaats waar het dier verblijft: Nieuwleusen
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-51270086

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's