Lizzy

Lizzy

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Lizzy is een lieve Labrador Retriever teef geboren op 1 januari 2022.

 

Omdat de verzorging tekort schoot, hebben de instanties ingegrepen in het leven van Lizzy. Na een ander tijdelijk onderkomen is Lizzy naar ons overgebracht en mogen wij op zoek naar een nieuwe, fijne baas voor haar.

Omdat de verzorging tekort schoot, hebben de instanties ingegrepen in het leven van Lizzy. Na een ander tijdelijk onderkomen is Lizzy naar ons overgebracht en mogen wij op zoek naar een nieuwe, fijne baas voor haar.

Lizzy heeft weinig anders dan een kennel gekend in haar leven, met beperkt contact met de buitenwereld. En dat merk je wanneer je met haar kennismaakt. Lizzy vindt je eerst spannend en moet je even leren kennen voor zij zich helemaal geeft. Van agressie is geen sprake, maar zij ontloopt je dan liever. Zodra zij je kent is Lizzy een lieve dame die geniet van knuffels en menselijk contact.

Het aan de riem lopen vindt Lizzy ook nog eng, al zet zij hier al wel stappen in. Bij een baas die Lizzy rustig begeleidt en laat kennismaken met alles wat het leven biedt zal Lizzy zich denken wij goed ontwikkelen. Hetzelfde geldt voor het opbouwen van de zindelijkheid.

 

Jonge kinderen geven nu nog teveel prikkels voor Lizzy, oudere kinderen (10+) die rustig met haar omgaan zullen geen enkel probleem voor haar zijn. Met andere honden is Lizzy erg sociaal, wij denken dat zij een aanwezige, stabiele hond, erg fijn zal vinden!


Wij zoeken dus een nieuwe baas voor Lizzy die tijd heeft voor deze lieve dame en bereid is om zeker de eerste periode extra te investeren in de gewenning van het huiselijke leven en de buitenwereld.


Extra info: overgenomen van andere opvang | recent gesteriliseerd |

Kennismakingen hond: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.