Loek

Loek

  • Grootte: Klein
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Man

Over mij

Loek is een gezellig, ongecompliceerd kittenkatertje, geboren rond 27 juni 2023.

Loek is zoals een kitten hoort te zijn: vrolijk, ondernemend, nieuwsgierig en een tikkeltje ondeugend. Het gastgezin omschrijft hem als volgt:

Loek is een ondernemend en nieuwsgierig kittenkatertje. Hij speelt graag met zijn broertje en houdt van lekker eten ;-).
Loek heeft iets meer tijd nodig om te wennen aan nieuwe situaties en aan nieuwe mensen. Eenmaal gewend komt hij ook graag bij je zitten. 

Jonge kinderen zullen gezien zijn afwachtendheid teveel prikkels geven, maar oudere (10+) kinderen die Loek rustig benaderen zullen geen enkel probleem zijn.

 

Wij zoeken leuke nieuwe bazen die tijd en aandacht aan Loek kunnen besteden, want zoals elk kitten, zal ook Loek nog één en ander moeten leren natuurlijk.

Extra info: als vondeling binnengebracht |  Loek is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor castratie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle  | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  12 september |

Vaccinaties:  Loek heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 26 september as. de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.