Loeloe

Loeloe

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Loeloe is een leuke poes, met een geschatte geboortedatum van 21 april 2017.

 

Loeloe is als vondeling binnengebracht en een baas heeft zich niet meer voor haar gemeld. Dus gaan wij op zoek naar een nieuwe baas voor Loeloe.

 

Loeloe is een lieve en aanhankelijke poes. Zij is mensgericht en geniet van kriebels een knuffels. Gezien haar karakter verwachten wij geen problemen in de omgang met kinderen die weten hoe zij met een poes om moeten gaan. Verder is Loeloe geen druktemaker en is zij rustig in omgang. Gewoon een leuke, sociale dame!

 

Of Loeloe met andere katten kan is (nog) niet bekend. 
Vermoedelijk zal Loeloe graag buiten een frisse neus willen halen. Wij zoeken dus een nieuwe baas waar dat ook weer kan.

Op dit moment krijgt Loeloe nog dieetvoeding  (Gastro Biome) om haar spijsvertering te ondersteunen. Wij verwachten dat dit over enige tijd afgebouwd kan worden en worden vervangen door reguliere hoogwaardige kattenvoeding.

 

Extra info:  gesteriliseerd | hartruisje (1 uit 6) | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct  |

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.