Lola

Lola

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Lola

Lola is een mooie grote kruising, geboren op 25 oktober 2019.

Begin 2020 is Lola vanuit het buitenland bij haar bazen komen wonen als 5 maanden jonge pup. Lola’s socialisatie is in die vijf maanden niet optimaal geweest, waardoor Lola nu moeite heeft met vreemde mensen. Haar baas heeft hulp ingeschakeld, maar het was beter om een ander thuis te zoeken waar minder prikkels zijn voor Lola.

Lola is voor haar eigen gezin een wereldhond. Met de kinderen van 10 en 13 kon zij ook prima opschieten. Toch is een huishouden met kinderen niet wat wij voor Lola zoeken.
Lola komt het best tot haar recht in een één- of tweepersoons huishouden, waar rust en structuur heerst. Waar niet al teveel bezoek over de vloer komt en waar rekening gehouden wordt met Lola’s overdreven waakse karakter. Een baas met ruimte, want Lola is een hond van formaat.

Verder is Lola dol op autorijden, kan ze na gewenning prima even alleen thuisblijven en luistert zij goed naar haar naam en de basiscommando’s. Volgens haar baas was de omgang met andere honden wisselend, wij zien hier juist dat Lola zich erg optrekt aan een andere sociale hond. Lola deelt de speelweide met 2 andere honden (1x klein en 1x groot) en vindt dat erg gezellig! Van belang is wel dat een eventueel aanwezige soortgenoot zelf stabiel is.  Lola en katten is geen goede combinatie 😉 .
Lola heeft grote vooruitgang geboekt in de tijd dat zij bij ons is, maar vindt nieuwe mensen en nieuwe situaties nog steeds eng.  Indien u wordt uitgenodigd voor een kennismaking met Lola, houdt u dan rekening met haar eenkennige karakter. 

Welke baas heeft geduld, tijd en ruimte en vindt Lola’s waakse karakter geen probleem?

Extra info:  afgestaan door eigenaar |  gesteriliseerd | schofthoogte ongeveer 60 cm. |

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

COVID - 19

Vanaf heden werken wij i.v.m. Covid19 alleen op afspraak. Indien u interesse heeft, vult u dan alstublieft eerst online het adoptieformulier in.

Foto's