Lolo

Lolo

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Lolo is een lieve, eerst verlegen poes, met een geschatte geboortedatum van 16 april 2020.

Lolo is als vondeling binnengebracht met een verwonding aan haar poot. Hier liep zij al langer mee rond. Na behandeling in het asiel en de nodige rust en het herstel, is het nu eindelijk zover dat Lolo het asiel mag verruilen voor een lieve baas. Haar poot is grotendeels genezen en de tijd moet uitwijzen of het letsel uiteindelijk helemaal zal genezen, of dat dit zo zal blijven.

Lolo is een rustige dame. Zij kijkt eerst “de kat uit de boom” en zodra zij je vertrouwt geniet ze enorm van knuffels en kriebels. 

Zij past het best in een rustige thuissituatie. Oudere (12+) kinderen die rustig met haar omgaan en een band opbouwen zullen geen probleem zijn, maar bij drukte of veel prikkels zal Lolo zich terugtrekken. 

 

Of Lolo met andere katten kan is (nog) niet bekend. 

Vermoedelijk zal Lolo graag buiten een frisse neus willen halen. Wij zoeken dus een nieuwe baas waar dat ook weer kan.

Extra info: als vondeling binnengebracht | gesteriliseerd |  Mag bij adoptie mee op/vanaf: direct  |

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.