Loulou

Loulou

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Loulou is een prachtige Duitse Dog, een teef geboren op 6 juli 2020.

 

Een tijd geleden is zij samen met haar zus afgestaan bij een andere opvang. Daar is na een tijd besloten om de zussen apart van elkaar te herplaatsen. Haar zus heeft een fijne plek gevonden en nu mogen wij voor Loulou op zoek naar een fijne doggenliefhebber!

 

Loulou is  ontzettend lieve hond voor haar eigen mensen. Zij hecht zich snel aan haar bazen en is dan ook beschermend wanneer er mensen op visite komen. Loulou heeft nooit gebeten, maar laat wel duidelijk merken dat mensen niet in de buurt van haar baas moeten komen 🙂 . Een fijn idee voor mensen die buitenaf wonen en een hond zoeken die bezoek aankondigt.

Loulou past het best bij een leuke baas waar niet constant mensen in- en uitlopen. Een baas waar rust en regelmaat heerst en waar de mensen veel thuis zijn voor haar.
Omdat Loulou erg gesteld is op haar bazen vindt zij het lastig om langer alleen te blijven. Dit zal rustig opgebouwd moeten worden.

 

Bij haar laatste baas leefde een kat in huis en dat ging goed. De buurtkatten daarentegen wil ze graag wegjagen.
Andere honden vindt Loulou meestal niet leuk. Zeker kleine hondjes niet, daar valt zij ook serieus naar uit. Met grotere honden lijkt het alsof zij wel wil spelen, maar het is niet uitgeprobeerd. Wellicht dat zij met een gecastreerde reu van haar eigen formaat wel kan samenwonen, maar alles hangt af van de klik. 

Loulou is groot en soms onstuimig. Daarom is samenwonen met jonge kinderen niet handig.

 

Leuk detail: Loulou ziet er zo stoer uit en boezemt ontzag in met haar formaat, maar deze dame slaapt het liefst lekker onder een dekentje 😉 .

 

Wij zien Loulou het best herplaatst hij een baas met ruimte en waar veel aandacht voor Loulou is. Een baas waar Loulou fijn in huis leeft en die een ruime, afgezette tuin heeft zodat Loulou niet op straat bij (kleine) honden kan komen. 

 

 

Extra info:  overgenomen van andere opvang | niet gesteriliseerd |  maart ’24 loops geweest | schofthoogte 70+ cm |

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Media

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.