Lucky

Lucky

  • Grootte: Medium
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Man

Over mij

 Lucky is een gezellige, ongecompliceerde jonge kater, geboren rond 2 november 2023.

 

Als vondeling is hij door de dierenambulance opgehaald, koud en ziek. De ambulancechauffeur is tevens een van onze gastgezinnen en heeft hem gelijk onder zijn hoede genomen en thuis opgevangen. Dankzij de liefde en aandacht knapte Lucky goed op en hij is nu helemaal klaar om zijn “forever home” te vinden!

 

Lucky is zoals een jonge kat hoort te zijn: vrolijk, ondernemend, nieuwsgierig, speels en een tikkeltje ondeugend.
Hij is erg sociaal en kan met mens en dier goed overweg. Wij verwachten dat hij ook prima met kinderen kan samenwonen die weten hoe zij met een kat om moeten gaan.

 

Wij zoeken voor Lucky leuke nieuwe bazen die tijd en aandacht aan hem kunnen besteden, want zoals elke jonge kat, zal Lucky ook nog één en ander moeten leren natuurlijk.

 

Lucky krijgt momenteel licht verteerbare voeding om zijn spijsvertering te ondersteunen (id-brok, Hill’s). Wij verwachten dat dit over een tijdje afgebouwd kan worden en worden vervangen door reguliere hoogwaardige kattenvoeding.

 

 

Extra info:  gecastreerd

Vaccinaties: Lucky heeft beide opeenvolgende vaccinaties gehad. Dat betekent dat hij pas in mei 2025 opnieuw gevaccineerd hoeft te worden.

 

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.