Lucy

Lucy

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Lucy

Lucy is een kruising Stafford, geboren rond 11 maart 2019.

Door omstandigheden met haar vorige baas hebben instanties ingegrepen en is Lucy naar een tijdelijk onderkomen overgebracht. Inmiddels verblijft zij bij ons en mogen wij op zoek naar een nieuwe, passende baas voor Lucy.

Lucy is, wanneer zij je kent, een aanhankelijke dame. Blij wanneer zij je ziet.
Bij vreemde mensen is Lucy angstig. Het vermoeden is dat zij bij haar vorige baas soms ook niet al te fijn behandeld is, waardoor Lucy angstig wegrent wanneer je bijvoorbeeld plotseling je hand boven je hoofd brengt. 

Dat, in combinatie met het niet sociaal zijn naar andere honden en katten, maakt dat Lucy geen hond voor iedereen is en wij voor Lucy een  specifieke plek zoeken.

Lucy’s nieuwe baas woont niet in een drukke woonwijk, maar in een rustige omgeving waar geen andere honden en/ of katten aanwezig zijn. Een gezin met kinderen is niet geschikt voor Lucy. 

Omdat Lucy reeds door instanties weg is gehaald bij haar vorige baas, zijn er een aantal voorwaarden die gesteld zijn bij herplaatsing. 

Wij nemen deze voorwaarden graag met u door bij serieuze belangstelling. 

 

In grote lijnen zijn de belangrijkste voorwaarden dat Lucy in openbare ruimten een muilkorf moet dragen, dat zij niet in de nabijheid van kinderen en/of andere honden/ katten mag komen en dat ontsnapping van erf/uit tuin onmogelijk gemaakt moet worden door gesloten
hekwerk rondom van minimaal 2 meter met een poortdeur die op slot kan. 
Wanneer een nieuwe eigenaar op straat komt met Lucy zal eerst een gedragstherapeut ingeschakeld moeten worden om dit te begeleiden/ toe te lichten. 

U leest het: wij zoeken best een speciale baas voor Lucy. Toch hopen wij dat wij voor haar een leuke nieuwe baas vinden, zij heeft het verdiend!

 

Extra info:   niet gesteriliseerd |   schofthoogte ongeveer 50  cm. |  gewicht: 22 kilo

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

INTERESSE?

Klik dan op de adoptiebutton hierboven.

Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld.
In deze mail wordt o.a. uitgelegd welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen.
Ben je hier nu al benieuwd naar? Kijk dan even bij de FAQ.

 

Gedurende COVID -19 werken wij alleen op afspraak.

Foto's