Maaike

Maaike

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Maaike

Maaike is een leuke poes, met een geschatte geboortedatum van 5 oktober 2017.

Als vondeling kwam Maaike bij ons binnen, met haar kittens. Haar kittens zijn inmiddels uitgevlogen en Maaike is gesteriliseerd. Klaar voor een nieuwe start!
Maaike heeft tot nu toe waarschijnlijk een zwaar leventje gehad. Vies, niesziekte, haar oorranden aangetast en veel jeuk: een baas heeft zich niet echt om haar bekommerd.
Inmiddels gaat het stukken beter met Maaike! Maaike is opgenomen geweest in een gastgezin. Daar heeft zij laten zien dat zij een erg lieve poes is, dol op aandacht en kroelen, maar ook een tikkeltje eigenzinnig. Maaike houdt niet zo van oppakken en houdt het liefst haar 4 pootjes op de grond. Maaike krijgt hypoallergene voeding (dieetvoeding) tegen de jeuk, hier doet zij het goed op. 

Wij zoeken een nieuwe baas die valt voor Maaike’s fijne karaktertje. Een baas die haar oorranden regelmatig insmeert en goed in de gaten houdt. Wij verwachten dat Maaike t.z.t. weer buiten een frisse neus wil kunnen halen. Kan dat bij u?   

Momenteel worden Maaike’s oorranden nog dagelijks ingesmeerd/gedept. Wanneer een nieuwe baas dit over wil nemen, mag Maaike al verhuizen naar een leuke baas. 

 

 

Extra info: als vondeling binnengebracht met kittens | gesteriliseerd |  oorschelpen worden gezalfd, blijven kwetsbaarder | Mag bij adoptie gelijk mee: ja |   

INTERESSE?

Klik dan op de adoptiebutton hierboven.

Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld.
In deze mail wordt o.a. uitgelegd welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen.
Ben je hier nu al benieuwd naar? Kijk dan even bij de FAQ.

 

Gedurende COVID -19 werken wij alleen op afspraak.

Foto's