Maja

Maja

  • Grootte: Groot, Medium
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Maja is een vrolijke Amerikaanse Stafford, een gesteriliseerd teefje geboren op 27 september 2022.

 

Wegens omstandigheden is besloten om een nieuw thuis voor Maja te gaan zoeken. Bij een eigenaar die stevig in zijn/haar schoenen staat, want Maja kan een sterke, doldrieste “spring-in-t-veld” zijn. 

 

Maja is een enthousiaste allemansvriend naar mensen. Zij is altijd blij om mensen te zien, maar moet nog afgeremd worden in haar enthousiasme. 

Samenwonen met jonge kinderen zal (hoe goed bedoeld van haar ook) niet verstandig zijn, die worden makkelijk omvergelopen.

Maja beheerst de basiscommando’s goed, mits er geen afleiding is. Want Maja wil graag alles zien en meemaken 😉 .

 

 

Maja is vanaf pup opgegroeid met twee andere honden in huis.  Naar andere honden is Maja zeker van haar zaak. Onzekere honden walst zij overheen. Wij zien Maja beter herplaatst bij een eigenaar waar geen andere hond woont.  

Buiten kan Maja bij vreemde honden een grote mond opzetten en uitvallen. Al ligt dat ook aan de energie en lichaamstaal van de andere hond. Hier zal Maja zeker nog in getraind moeten worden. Daarom zoeken wij een zelfverzekerde, consequente eigenaar die hiermee aan de slag gaat.

 

 

Maja kan prima eventjes alleen thuisblijven, haar bench is haar eigen fijne plekje. Maar ook mee in de auto is geen enkel probleem voor Maja.

Hoe Maja met katten omgaat is niet bekend. Wij denken dat Maja beter past in een huishouden zonder katten.

 

 

Extra info:  gesteriliseerd. 

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.