Marc

Marc

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Marc

Marc is een mooie zwarte kater, van drie jaar jong.

Hij is als ongecastreerde vondeling binnengebracht met een fikse ontsteking rond zijn oog en verschillende vechtwonden. Het belang van castratie kan niet vaak genoeg gezegd worden en castratie had veel van Marcs ellende kunnen voorkomen….

Er is gelijk gestart met behandeling van de ontstekingen en er zijn foto’s gemaakt van het gebied rondom zijn oog. Gelukkig bleek zijn schedel niet gebroken en was het “alleen maar” zwelling. Wat zal Marc een pijn hebben gehad. Inmiddels zijn we weken verder en is Marc enorm opgeknapt. De behandelingen zijn afgerond en dus is het tijd voor een nieuwe baas! 

Marc is een kater die waarschijnlijk niet veel gewend is geweest en altijd op zichzelf aangewezen was. Daarom is hij in het contact naar mensen eerst nog teruggetrokken. Wij zien Marc het best op zijn plek bij een nieuwe baas met een rustige thuissituatie en rustige woonomgeving. Marc is geen kat voor de stad, maar is het best op zijn plek op een plek met ruimte, buitenaf.

Wij zoeken een baas die Marc alle tijd geeft om te wennen en op zijn tempo toenadering laat zoeken. Het kan met Marc twee kanten op: of hij draait bij en ontpopt zich tot een leuke aanhankelijke kat, of hij wil niet veel van mensen weten en vindt zijn thuis en omgeving belangrijker dan menselijk contact. Wij hopen een baas te vinden die in beide gevallen voor Marc kiest.

Extra info: als vondeling binnengebracht |  hartruis 2/6  | gecastreerd 28 april ’21 |  Mag bij adoptie gelijk mee: ja  | 

INTERESSE?

Klik dan op de adoptiebutton hierboven.

Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld.
In deze mail wordt o.a. uitgelegd welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen.
Ben je hier nu al benieuwd naar? Kijk dan even bij de FAQ.

Gedurende COVID -19 werken wij alleen op afspraak.

Foto's