Marlijn

Marlijn

  • Grootte: Klein
  • Leeftijd: Senior
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Marlijn is een lieve Chihuahua, een teef geboren op 20 juni 2009.

 

Deze senior-dame had een goed leventje bij haar baas, waar zij altijd bij in de buurt was. Helaas kon haar baas niet meer voor Marlijn zorgen en is besloten dat wij op zoek gaan naar een lieve nieuwe baas voor Marlijn.

Marlijn is een lief, ouder dametje dat graag weer bij een baas komt te wonen die niet veel van huis is. Zij zal in het begin echt even moeten wennen aan een nieuwe omgeving en een nieuwe baas. 
Marlijn vindt een rustige, sociale hond ook erg gezellig om mee samen te wonen, maar een drukke, speelse hond moet zij niet veel van hebben. Buiten wandelt Marlijn lekker met je mee, bij haar baas ging zij ook wel mee in een mandje.

Wij denken dat Marlijn het best tot haar recht komt in een één- of tweepersoons huishouden met volwassenen. Bij bazen die Marlijn heerlijk verwennen en een fijne oude dag gaan geven.

 

Marlijn’s gebit wordt 25 september onder narcose nog gereinigd. Daarna mag zij het asiel verruilen voor een lieve baas. De kennismakingen worden al wel vast gestart.

 

Extra info:  gewicht: 3,9 kilo |  afgestaan door eigenaar |  schofthoogte  < 25 cm. |

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.