Mazy

Mazy

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Mazy

639 (!) dagen. Dat is hoe lang Mazy al bij ons verblijft.  
En ondanks alle inspanningen en media-aandacht lukt het maar niet om de juiste baas voor Mazy te vinden.

 

Met een goede match is Mazy een wereldhond, erg aanhankelijk en knuffelig naar “haar” mensen en zij gaat voor haar baas door het vuur. De hond die iedereen zoekt.  
Toch is Mazy ook voor veel mensen juist niet geschikt. Met haar beschermingsdrang hoef je niet bang te zijn voor ongewenste gasten, maar in een normale thuissituatie geeft dit problemen. Tel daar bij op dat Mazy niet met soortgenoten en andere dieren kan en het wordt nog lastiger om de juiste plek voor Mazy te vinden.

In de afgelopen maanden is Mazy positief gegroeid in haar gedrag en alles staat of valt met welke persoon haar aan de riem heeft. Bij een aantal mensen kan Mazy nu langslopende andere honden negeren, maar alleen bij mensen die consequent met haar zijn.

Wij zijn allemaal erg gesteld op Mazy en hopen nu eindelijk die juiste baas eens te vinden voor haar!

 

De ideale situatie voor Mazy zou een baas zijn die redelijk rustig woont, waar geen intensief contact met mensen of andere dieren plaats hoeft te vinden. Deze baas zou het geen probleem moeten vinden om Mazy apart te zetten wanneer er wel andere mensen in huis komen.
En deze baas moet natuurlijk overwicht hebben op Mazy. Mazy’s beschermingsdrang komt wellicht juist goed van pas bij een baas die geen ongewenste bezoekers op zijn/haar (afgezette) erf wil.

 

Heeft u niet de juiste situatie voor Mazy, maar wilt u ons helpen om deze te vinden? Dan zou het geweldig zijn wanneer u onze oproep verspreidt!

Mazy is geboren in december 2014 en gesteriliseerd.

COVID - 19

Vanaf heden werken wij i.v.m. Covid19 alleen op afspraak. Indien u interesse heeft, vult u dan alstublieft eerst online het adoptieformulier in.

Foto's