Mazzel

Mazzel

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Mazzel

Leeftijd: Bijna 9 jaar
Geslacht: Mannelijk
Is het dier gechipt? Nee

Mazzel is een lieve, stoere kater die graag buiten is.
Hij is van onze zoon, maar sinds onze zoon fulltime werkt en weinig tijd meer heeft voor Mazzel, woont hij nu bij ons. Toch is dit geen ideale situatie. Mijn man en ik werken allebei en Mazzel krijgt niet de aandacht die hij verdient. Daarom zijn we op zoek naar een nieuw huisje voor Mazzel, waar hij lekker naar buiten kan en het middelpunt van de belangstelling zal zijn.

Doordat Mazzel al een paar jaar wat minder aangehaald wordt, is hij erg zelfstandig geworden. Als kitten kwam hij graag bij je liggen, maar hij zoekt nu graag een plekje alleen op. Ik geloof dat wanneer Mazzel een nieuwe thuis krijgt met een baasje of bazinnetje die wel de juiste tijd en aandacht aan hem kan besteden, hij daar wel aan zal moeten wennen, maar dat wanneer het vertrouwen groeit hij steeds aanhankelijker zal worden.

 

Mazzel is nog nooit ziek geweest, ondanks dat onze zoon hem nooit heeft laten vaccineren. Wel is hij gecastreerd.
Hij is inmiddels 9 jaar (in juni) en dus officieel een senior. Aan zijn conditie is dat niet te merken! Hij is erg speels en is dol op een laserlampje en spelen met de vishengel. Als je eenmaal het vertrouwen van Mazzel hebt dan is het een echte lieverd, maar hij zal zeker wat tijd nodig hebben.

Mazzel is op zoek naar een forever home waar hij naar buiten kan, waar met hem gespeeld wordt en waar geen stuiterdrukke kinderen en honden zijn. Wat oudere kinderen en honden zijn geen probleem voor Mazzel.

 
Omgang met honden: Redelijk
Omgang met katten: Slecht
Kan met kinderen? Ja, vanaf 6 jaar en ouder
Omgang vreemde mensen / bezoek: redelijk, afwachtend
Kan het dier alleen thuis blijven? Ja, 8 uur (hele dag)
Is de kat gewend om naar buiten te gaan? Ja, moet los naar buiten
Is het dier gecastreerd: Ja
Medische bijzonderheden van belang voor een nieuwe eigenaar: Geen

 
Woonplaats waar het dier verblijft: Nijverdal
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: hp.kolkman@kpnmail.nl / 06-26464665

 

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's