Mila

Mila

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Mila is een verlegen poes, geboren op 30 oktober 2020.

Na het overlijden van haar baas zijn Mila en Jack naar ons overgebracht. en nu mogen wij op zoek naar een lieve nieuwe baas voor Mila.

 

Mila moet nog erg wennen aan alle geluiden, mensen en geuren in het asiel en heeft even tijd nodig om je te vertrouwen. Wij merken dat, als je even rustig de tijd neemt, Mila wel even geniet van het aaien en kroelen. Maar (nog) niet te lang. De vertrouwensband met haar zal rustig opgebouwd moeten worden.


Wij zien Mila het best herplaatst bij een nieuwe baas met een rustige thuissituatie. Jonge kinderen zullen te druk voor Mila zijn. Wellicht dat Mila wel met andere katten kan, dat zal moeten klikken.

Wij zoeken een nieuwe baas die Mila de tijd geeft om te wennen, een baas die er van kan genieten om te zien hoe een verlegen poes langzaam stapjes vooruit maakt en het vertrouwen terugkrijgt.

 

 

Voeding: moet afvallen, krijgt momenteel Satiety Weight Management brok

Extra info: herplaatsing wegens overlijden eigenaar | gesteriliseerd |  Mag bij adoptie mee op/vanaf:  7 mei |

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.