Minou

Minou

  • Geslacht: Vrouw
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over Minou

Minou is een vrolijk en speels kittendametje, geboren op 3 april 2021.

De  moeder van Minou werd zwanger afgestaan omdat haar baas teveel katten had. Vrij snel werden Minou en Wolf geboren en zij zijn samen met moeder Kitty opgegroeid in een gastgezin.

Dit is was het gastgezin over haar zegt: Minou is samen met haar broertje groot geworden in ons gezin. Toen haar moeder haar nog voedde was ze niet zo op ons gericht, maar sinds ze alleen is met haar broertje, zien we dat ze aanhankelijker wordt. Ze is geen schootkat, maar vindt aandacht helemaal goed. Ze is speels, ondernemend, ravot graag met haar broertje en is gezellig aanwezig.

Wij zoeken voor Minou een nieuwe baas die veel thuis is.

 

Extra info: geboren in dierenasiel | geen medische bijzonderheden geconstateerd   | Minou is nog te jong voor sterilisatie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor neutralisatie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle | Mag bij adoptie gelijk mee: ja |

Vaccinaties:  Minou heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 22 juni ’21 de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

INTERESSE?

Klik dan op de adoptiebutton hierboven.

Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld.
In deze mail wordt o.a. uitgelegd welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen.
Ben je hier nu al benieuwd naar? Kijk dan even bij de FAQ.

 

Gedurende COVID -19 werken wij alleen op afspraak.

Foto's