Mira

Mira

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Mira is een lieve American Stafford, een teefje geboren op 3 juni 2017.

Nadat haar bazen twee jaar geleden uit elkaar zijn gegaan werd Mira bij haar huidige baas achtergelaten. Nu is de situatie zo veranderd dat er te weinig tijd voor Mira is. Uit bestwil voor Mira is besloten om een nieuwe baas met meer tijd voor haar te zoeken.

Mira is een erg lief dametje, maar ook erg gevoelig, onzeker en snel van slag. Zeker de eerste dagen moest zij erg wennen. Nu zij gewend is komt er een lief en aanhankelijk dametje naar voren dat graag in de buurt van de dierverzorgers is.

Zij is het best gebaat bij een nieuwe baas waar rust en regelmaat heerst, een baas waar zij weinig alleen thuis hoeft te blijven.

 

Bij haar vorige baas kon zij loslopen en luisterde dan ook goed. Met andere honden is het kijken of het klikt. Honden van eigen formaat gaat vaak goed. Kleinere honden reageert zij niet altijd goed op, maar meestal negeert zij andere honden. In het gastgezin waar zij logeert woont zij samen met een andere hond.


Jonge kinderen zullen Mira teveel prikkels geven, maar oudere (10+), rustige kinderen zullen geen probleem zijn.
Autorijden vindt zij heerlijk! Evenals lekker door het water banjeren of spelen met speelgoed. 

Alleen thuisblijven vindt Mira niet fijn, dan blaft zij.
Met katten kan Mira echt niet opschieten.

Extra info: afgestaan door eigenaar | nog mager, moet verder aankomen | 13 maart loops geweest | niet herplaatsen bij jonge kinderen | onzeker in drukke of nieuwe situaties, gebaat bij rust en regelmaat | schofthoogte ongeveer 40-50 cm. |

Kennismakingen: Wij vragen potentiële adoptanten altijd om 3x te komen kennismaken en wandelen

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.