Mr. Holmes

Mr. Holmes

Over Mr. Holmes

Mr. Holmes is een hond die een ideale hond is voor mensen die een actief/outdoor leven leiden.

Deze vier jaar oude reu is een opgeleide speurhond die reeds een jaar of 2 succesvol speurt naar vermiste honden en katten.
Hij vindt graag een nieuwe ‘baan’ waarin hij zijn ei kwijt kan of in ieder geval op een goede manier zijn energie kwijt kan. Zo kan hij een stabiele en gelukkige hond worden/blijven. Deze nieuwe baan hoeft dus niet persé speuren te zijn. Dat kan en mag van alles zijn, zolang jullie er samen maar plezier aan beleven.

Zijn ideale thuis is een plekje waar er tijd en aandacht is voor hem. Waar er ook ervaring of de bereidheid is om te leren over en met jachthonden, buitenlandse honden e.d..
Hij kan in principe goed met alle teven en met de meeste reuen is het ook geen probleem. Een andere hond is, mits goed geïntroduceerd aan elkaar, geen probleem. Omdat hij wel energiek is plaats ik hem bij voorkeur bij oudere kinderen, maar hij leeft hier wel samen met een kleuter.
Dus het is afhankelijk van de kennis, begeleiding en woonsituatie e.d. wat wel en niet handig is ook. Zijn jachtinstinct is wel iets om rekening mee te houden m.b.t. de introductie met nieuwe huisdieren die dit instinct zouden kunnen triggeren.

Plaats waar het dier verblijft: Omgeving Zwolle
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via: [email protected] / 06-18650472

 

Interesse in dit dier..

Ben je geïnteresseerd in dit dier? Neem dan rechtstreeks contact met de huidige eigenaar op. Het contact met geïnteresseerden en de herplaatsing verzorgt de eigenaar zelf. Het asiel speelt geen rol in de screening en herplaatsing.

Foto's

input: 17-1