Nero

Nero

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Jong
  • Grootte: Klein

Over mij

Nero is een eerst ietwat verlegen katertje, geboren rond 17 april 2022.

Samen met zijn twee zussen is hij in een bench achtergelaten bij een winkelcentrum in Zwolle.

Het drietal was erg van slag en kon gelukkig gelijk opgevangen worden door een liefdevol gastgezin. Daar hebben zij kennisgemaakt met grotere kinderen, andere katten en een rustige hond.

“Ik ben een relaxed katertje. Ik hou van eten, spelen met een laserlampje en spelen met de andere kittens. Ik vind het leuk om bij je te zijn en loop je overal achterna. Ik ben nieuwsgierig en laat mijzelf makkelijk oppakken.”

Onze eigen katten vonden de kittens helemaal niet leuk dus dit is afhankelijk van de andere kat, want Nero vindt het wel interessant.
Wij hebben een grote Berner Sennen die voornamelijk als ‘vloerkleed” aanwezig is en geen problemen gaf. De kittens snuffelden stiekem aan de hond.

Ik weet zeker dat, als hij een vaste, stabiele plek heeft gevonden, hij nog meer vertrouwen krijgt en nog liever wordt, maar geduld, tijd en aandacht is gewenst. 

Extra info:  hartruisje ( 1 uit 6 )  | Nero is nog te jong voor castratie. Adoptant krijgt een doorverwijzing voor castratie, geldig bij Dierenkliniek Ittersum, in Zwolle. | Mag bij adoptie mee op/vanaf:  direct |

Vaccinaties:  Nero heeft de eerste kittenvaccinatie gehad en ook de daaropvolgende vaccinatie al. Dat betekent dat hij volgend jaar augustus (2023) pas opnieuw de jaarlijkse vaccinatie hoeft te krijgen.

Foto's

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.