Nola

Nola

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Nola is een lieve, maar erg afwachtende poes, geboren op 5 mei 2020.

Omdat de zorg voor de katten teveel werd is besloten om voor Nola een andere fijne plek te zoeken.

Nola is een lieve en aanhankelijke poes voor haar eigen baas wanneer zij volledig gewend is en een band met haar eigenaar heeft.
In nieuwe situaties en bij vreemde mensen is Nola erg afwachtend en speelt ze eerst het liefst verstoppertje. Zo ook nog in het asiel. Al vindt zij het bij voorzichtige benadering wel fijn om heerlijk gekriebeld te worden.

 

Nola is een binnenkat en past ook op een (ruim en meerkamerappartement).
Zodra zij gewend is wil zij graag aandacht en is zij graag bij de baas in de buurt. Hele dagen alleen moeten blijven past niet bij Nola, dus een baas die fulltime werkt of een druk sociaal leven heeft is niet geschikt voor Nola.

Nola heeft met 2 andere katten samengewoond en dat ging goed. Thuis lag zij het liefst hoog op haar krabpaal, zo kon zij alles mooi overzien. Haar nagels scherpt zij trouwens ook keurig aan die krabpaal.
Verder is Nola goed zindelijk en speelt zij graag met speelgoedmuisjes en balletjes.

Wij zoeken een lieve baas met voldoende tijd en aandacht voor Nola. Een baas waar geen jonge kinderen wonen en die Nola echt de tijd geeft om te wennen en een band op te bouwen.  

Voeding: geen dieet. 
Extra info: afgestaan door eigenaar | gesteriliseerd | Mag bij adoptie mee op/vanaf: 4 juni

Media

5876 nola 619

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.