Noor

Noor

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Noor is een heerlijk eigenzinnige poes, met een geschatte geboortedatum van 17 juli 2017.

Zij is als vondeling binnengebracht en een baas heeft zich niet meer voor haar gemeld. Dus gaan wij op zoek naar een nieuwe baas voor Noor.

 

Noor is een pittige dame. Zij weet precies wat ze wel wil en vooral ook wat ze niet wil ūüėČ .

Deze zelfstandige dame wil dus graag haar eigen gang gaan en zelf bepalen wat ze gaat doen. Heeft ze zin om aandacht te krijgen, dan komt ze zelf wel bij je. Heeft ze er geen zin in, dan laat je haar gewoon met rust. 
Om deze reden is samenwonen met kinderen onder de 12 jaar niet verstandig. Oudere kinderen die haar respecteren zullen geen enkel probleem zijn.

Noor is aan komen lopen bij mensen die zelf katten hadden. Dat klikte niet zo goed, daarom zien wij Noor het best herplaatst in een “kat-loos” huis.¬†¬†

Noor zal bij haar nieuwe baas graag weer buiten een frisse neus willen halen. Wij zoeken dus een nieuwe baas waar dat ook weer kan.

 

Extra info: als vondeling binnengebracht | recent gesteriliseerd |  Mag bij adoptie mee op/vanaf:  11 februari |

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.