Noortje

Noortje

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Volwassen
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Noortje is een mooie poes, geboren op 11 april 2018.

 

Deze dame is afgestaan omdat het met de andere kat niet matcht en Noortje buiten wordt aangevallen door andere katten. 

Wellicht heeft het er ook mee te maken dat Noortje doof is, maar in ieder geval gaan wij voor haar op zoek naar een nieuw thuis waar geen andere katten of honden wonen.
En waar Noortje in een afgezette achtertuin veilig naar buiten kan ivm haar doofheid. Een balkon alleen zal niet voldoende zijn voor Noortje.

Noortje moet in nieuwe situaties altijd eerst even wennen, maar na de gewenning geniet zij hier inmiddels van heerlijk geaaid worden en van de kriebeltjes. Bij nieuwe mensen blijft zij eerst voorzichtig, dat was ook bij haar vorige baas wanneer er visite kwam. 

Samenwonen met oudere (12+) kinderen kan prima, mits zij rekening houden met Noortjes gehoor. Samenwonen met jongere kinderen past niet bij Noortje. Ook omdat Noortje niet houdt van oppakken.

 

Verder is Noortje speels (balletjes, speelmuisjes, touwtjes: alles is leuk), is zij goed zindelijk en gebruikte zij keurig de krabpaal. Voor honden is Noortje bang.

Welke leuke baas zoekt een lieve poes en heeft een rustige thuissituatie met de afgezette tuin? Denk dat vooral eens aan Noortje!

 

 

Extra info: doof | afgestaan door eigenaar | gesteriliseerd | Mag bij adoptie mee op/vanaf: 23 april

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.