Nootje

Nootje

  • Grootte: Groot
  • Leeftijd: Jong
  • Geslacht: Vrouw

Over mij

Nootje is een mooie, goed verzorgde  poes, geboren op 20 juli 2023.
Omdat haar bazen toch te weinig thuis waren is besloten om voor Nootje een ander thuis te zoeken waar de mensen meer tijd voor haar hebben. 

Nootje is een rustige poes. Overdag helemaal, dan slaapt ze veel. In de avond begint Nootje actiever te worden. Spelen met een balletje, of knuffeltje vindt Nootje erg leuk!

 

Nootje is opgegroeid met kinderen van 5 en 7 jaar en daar ging Nootje goed mee om. Bij ons zien wij dat Nootje nieuwe situaties en mensen spannend kan vinden. Daarom lijkt ons samenwonen met jonge kinderen minder verstandig, maar oudere kinderen (10+) zullen geen probleem zijn. Nootje is een binnenkat en niet in aanraking geweest met andere dieren. Hoe zij hier mee omgaat is dus niet bekend. 

 

Nootje is aanhankelijk en liet zich thuis goed oppakken. Daarentegen was zij geen schootkat. 

Nootje kan dus als binnenkat in een (ruim en meerkamer-) appartement wonen. Welke baas werkt geen hele dagen en kan Nootje ook gezelschap en aandacht bieden? 

Voeding: geen dieet. 
Extra info: afgestaan door eigenaar | gesteriliseerd | hartruisje (1 uit 6) | Mag bij adoptie mee op/vanaf: 14 mei  

Vaccinaties:  Nootje heeft de eerste vaccinatie recent gehad. Voor de opbouw van de antistoffen is bij jonge dieren altijd een opvolgende vaccinatie vereist, een aantal weken na de eerste vaccinatie. Dat betekent dat rond 28 mei de benodigde tweede vaccinatie gegeven zal moeten worden bij uw eigen dierenarts.  Deze vaccinatie is voor eigen kosten.

Foto's

Algemene kennis

Wij helpen je natuurlijk graag met alle vragen rondom de aanschaf en verzorging van een hond of kat. Wel vinden wij het belangrijk dat je zelf al kennis vergaart.

Via de buttons hieronder kom je op de website van het LICG waar je veel informatie kunt vinden.

Interesse? Na invullen van het adoptieformulier ontvang je een automatisch antwoord op het mailadres dat je hebt ingevuld, met uitleg welke mensen wij berichten en hoe je het adoptieproces kunt volgen. Ook alvast te zien in de FAQ.