Oliver

Oliver

  • Geslacht: Man
  • Leeftijd: Volwassen
  • Grootte: Groot

Over Oliver

Oliver is een mooie zwart-witte kater, geboren op 24 juli 2019.

In eerste instantie is Oliver afgestaan omdat Oliver naar buiten wilde (hetgeen niet kon op het appartement) en omdat het tussen Oliver en het 3-jarige zoontje niet ging. Volgens zijn baas zou Oliver een poes zijn, maar bij binnenkomst bleek Oliver toch echt een ongecastreerde kater te zijn. Inmiddels is Oliver natuurlijk gecastreerd en vrij snel was Oliver geadopteerd.

Recent is Oliver teruggebracht na adoptie. Oliver is aanhankelijk en wil graag aandacht, maar kan ineens overprikkeld of geïrriteerd raken en dan mept hij van zich af, of pakt je vast. Het lijkt erop dat Oliver veel energie heeft en zijn energie ook nog niet buiten kwijt kon. En dat Oliver ook een “kat met karakter” is.
Wij zoeken dan ook een nieuwe baas die niet terugschrikt van dit gedrag en juist op karaktervolle katten valt. Een baas die actief met hem gaat spelen en waar Oliver tzt fijn veilig naar buiten kan. Bij deze baas wonen geen andere katten, of kinderen. 


Oliver is verder een leuke kat die zich niet terugtrok wanneer er bezoek kwam. Hij is zindelijk en gebruikte keurig de krabmat. Wel wilde hij aan de planten knagen. Welke baas heeft een rustige thuissituatie, de mogelijkheid om Oliver t.z.t. fijn, veilig, naar buiten te kunnen laten en schrikt niet terug van zijn gedrag?

 

Extra info:  Gecastreerd | hartruisje 1/6 | Mag bij adoptie gelijk mee: ja |  

COVID - 19

Vanaf heden werken wij i.v.m. Covid19 alleen op afspraak. Indien u interesse heeft, vult u dan alstublieft eerst online het adoptieformulier in.

Foto's